DE GRIEK LELYSTAD

DE GRIEK LELYSTAD Fine Greek cuisine!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2739 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Griek Lelystad. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 15:58 Op tijd, heet en goed. Wat prijzig maar zeker de moeite waard. Gaan we vaker bestellen.
25 jun 2022 om 8:58 Wij zijn normaal goed te spreken. De griekse salade echt niet over te spreken. Er wordt duidelijk bezuinigd op ingedienten. Geen beloofde paprika, weinig komkommer en weinig tomaat. Veel witte ui. Dat laatste vorige keer ook. Dit hoort rode te zijn.
24 jun 2022 om 20:26 Van de 4 bestelde gerechten miste er 2! 20 min. lang geprobeerd te bellen voordat er werd opgenomen. Gerechten zouden zsm worden nabezorgd. Ruim 1 uur later na de 1e bezorging was het er. Wederom incompleet (geen tzaziki) Erg slecht voor de prijsā€¦
24 jun 2022 om 19:54 Eten is prima zoals altijd maar alweer niet compleet. Vorige keer geen stokbrood, niet prettig als je voorgerechten(salades) hebt die je met stokbrood eet. Vanavond miste de patat. Slordig voor een (duur) restaurant.
23 jun 2022 om 21:21 Had de super de griek schotel. De gyros was perfect maar de rest van het vlees en de rijst niet
23 jun 2022 om 20:47 Onze bestelling was onvolledig en ze hebben het niet gecorrigeerd. We hadden er al vaker besteld maar zullen dat niet nog een keer doen.
23 jun 2022 om 20:40 Zo heerlijk! Wat een traktatie weer! Vlees zo lekker.. Patat was ook goed warm en krokant. Echt weer genoten
17 jun 2022 om 21:58 Heerlijk gegeten, goed warm en zeer smaakvol.
16 jun 2022 om 22:36 Eten was heerlijk! Daar waar ik gewend ben dat de bezorging altijd (veel) te laat is, was het dit keer een kwartier te vroeg waar dat eigenlijk niet uitkwam. Ik had bewust om 19.00u gevraagd aangezien ik eters verwachtte...
12 jun 2022 om 20:15 Helaas is de Pita Gyros van de menukaart gehaald. Nu hebben wij de gyros schotel besteld, maar daar zit geen pita bij, maakt het prijzig. Dus wij zullen niet zo snel opnieuw bestellen. Hoop dat de Pita Gyros snel terugkomt. Wel lekker en snel bezorgd
10 jun 2022 om 21:18 Was heel erg lekker ,en goed warm.
6 jun 2022 om 14:29 De intvis was vrijwel koud afgeleverd. Shoarma was heet, maar smaakte niet als gebruikelijk. prijs / kwaliteit verhouding is dit keer onvoldoende